Referenties2018-07-18T14:26:46+00:00

Martine Vecht

Professional organizing & burn-outpreventie
in de zakelijke markt

“Goed kunnen plannen, organiseren en beslissen helpt om grip te houden op de werklast. Deze basiscompetenties vormen een belangrijke buffer tegen stress. Overzicht, grip op taken, heldere doelen en controle over de werklast: dat wil toch iedereen?”

Ottilie Kranenburg, Organisatiepsycholoog bij Koots

“Ik heb in diverse settings met Martine samengewerkt en ben erg enthousiast over haar expertise op het gebied van timemanagement en organiseren. Met name in individuele coaching is zij bijzonder goed in staat om iemand te begeleiden en praktische handvatten te bieden om structuur aan te brengen in diens werkzaamheden en manier van werken; het resultaat is dat mensen ruimte creëren voor dingen die echt belangrijk zijn. Ze is doelgericht en gaat serieus aan de slag: goed plannen, realistische beloftes doen en het managen van verwachtingen. Helemaal wat je van een professional mag verwachten.”

Anneke Augustinus, Manager care bij Zorg en Zekerheid B.V.

“Martine heeft de divisie zorg binnen Zorg en Zekerheid ondersteund in het terugdringen van ervaren werkdruk en het verkrijgen van meer controle. Ze heeft een frisse blik en is niet bang confronterende vragen te stellen. De groepsbijeenkomsten zijn belangrijk geweest om bewustwording te creëren en het gesprek over timemanagement aan te gaan. De individuele coaching had vervolgens een persoonlijk leereffect.

Er is nu sprake van meer rust en overzicht bij medewerkers en een sterkere focus op resultaat. Natuurlijk gaat het in drukke tijden nog wel eens fout. Maar met een “Martine” momentje  weten we dat tij snel te keren.”

Thamar van den Broek, Human Resourcesmanager bij NotuBiz Nederland B.V.

“NotuBiz heeft Martine met regelmaat ingezet voor coachingstrajecten op het gebied van timemanagementvaardigheden van medewerkers. Wij waarderen haar oplossingsgerichte coachingsmethodiek. Martine weet zich bij iedere medewerker in korte tijd een beeld te vormen van valkuilen en zoekt samen met hen naar (deel-)oplossingen en verbeterpunten. Dit levert de medewerker meer werkplezier en een grotere efficiëntie op, een resultaat dat voor ons telkens weer ruim opweegt tegen de kosten van het coachingsdagdeel.”

Tip van de week

Het was een goede maand voor mijn beroepsgroep. Het beroep van organizer bestaat al dik twintig jaar, maar het heeft lang geduurd voor het serieus werd genomen. Veredelde schoonmakers vonden de media ons, collega's werden met een bezem in de hand in [...]