Uitgevers verdienden afgelopen jaar goed aan mij. Om inspiratie op te doen voor de Timemanagementtip van de week (her)las ik tientallen boeken over productiviteit: Vergaderen? niet doen! / IK2 / Ons feilbare denken / Het Checklist Manifest / Diep werk en zo meer. Erg interessante boeken voor iemand die anderen advies geeft over persoonlijke effectiviteit. Een aantal inzichten verwerkte ik in mijn wekelijkse berichten op deze site.

Dat lezen, dat vergde enig doorzettingsvermogen. Om Nooit meer te druk te worden moest ik 384 bladzijden doorwerken. Om een opgeruimde geest te krijgen waren maar liefst 528 bladzijden nodig. Ahum. Er waren gelukkig ook dunnere publicaties met veel content. Zo leerde ik over tijdsurfen: een zenbenadering van timemanagement die veel mensen aan zal spreken. Er komt vast nog een keer een tip over.

Gaandeweg ontstond het idee voor een ABC’tje: een handige overzicht voor iedereen die het fijne wil weten van productief, opgeruimd en stressvrij werken zonder er zoveel boeken over te hoeven lezen. Leuke bijkomstigheid: zo’n boek kon ook meteen dienen als praktisch naslagwerk voor de nieuwe opleiding voor interne organizers.

Het boek is af, en hiernaast zie je de frisse cover. Het is precies geworden wat ik hoopte: een lekker geschreven boek dat werkelijk alle relevante methodes, instrumenten en technieken bestrijkt. Ik hoop dat je iets hebt aan zo’n overzicht! Voor jezelf als opfrisser, of voor anderen als cadeau. Voor iedereen die geïnteresseerd heb ik in elk geval een kleine attentie, want je kunt tot 3 april 2018 profiteren van de voorinschrijving.

Bestel het boek nu en je krijgt het zonder verzendkosten thuis gestuurd zodra het in de winkel ligt. Kosten: 17,50 euro incl. 6% btw. De tip van de week is dus ;-):

Lees niet alles (maar dit wel)! 

PS: Bekijk dit voorproefje voor een eerste indruk. Je leer dan wat diep werk is en maakt kennis met het principe achter DERK. Enthousiast geworden? Dan kun je mijn boek tot 3 april zonder verzendkosten bestellen, hier. Gebruik de code PRE_ABC. Veel leesplezier!

Vaker tips ontvangen? Abonneer je op de Timemanagementtip van de week.