“Dankzij Martine hebben we verschillende interne knelpunten aangepakt. Zo kunnen we focussen op waar we goed in zijn in plaats van het gedoe eromheen.”

Martine Vecht
Dit doe ik samen

Martine

Ik ben professional organizer en bijna afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog. Sinds 2004 help ik mensen met stress om weer grip op hun werk te krijgen: met 1-op-1 begeleiding, workshops en online advies. Daarnaast publiceer ik en ontwikkel ik opleidingen voor mijn beroepsgroep.

Wie is Martine >

Tip van de week

Waar ik voor sta

Als je stress hebt, neemt je vermogen om te beslissen af; je begint te twijfelen aan je professionele bekwaamheid. Toch hoef je niet meteen naar de psycholoog. Leer beter plannen en organiseren: het zijn zeer onderschatte vaardigheden.

Dit is mijn visie >

individuele coaching

Voor wie ik werk

Mijn klanten zijn heel divers. Ik werk voor zowel commerciële bedrijven als non-profitorganisaties. In de zorg en in het onderwijs. Voor kleine zelfstandigen en in het MKB. Op deze pagina vertellen klanten over hun ervaringen met mij.

Dit zijn mijn klanten >

School voor Organizing

Als startende organizer kon ik nergens terecht: daarom is in 2011 de School voor Organizing ontstaan. Bij de School voor Organizing leid ik mensen op tot organizer en verzorg ik vervolgopleidingen en themadagen.

Over de School voor Organizing >

martine-vecht

Martine Vecht
06 19 01 26 26

Iedere situatie is anders. Een standaardoplossing is daarom zelden een goede oplossing. Graag ga ik met je in gesprek om te kijken hoe ik je zo goed mogelijk kan helpen met een op maat gesneden aanpak.

Zet de eerste stap, neem contact op!