Voor wie ik werk

Graag geziene gast

Mijn klanten zijn heel divers. Ik werk voor zowel commerciële bedrijven als non-profitorganisaties. In de zorg en in het onderwijs. Voor kleine zelfstandigen en in het MKB. Bij voorkeur werk ik in nauw overleg met de opdrachtgever. Mijn coachees noemen me rustig, tactvol en doortastend, mijn opdrachtgevers ‘een graag geziene gast’. Een aantal referenties vind je hieronder.

EVG Logo

“EVG Start werkt al jaren tot volle tevredenheid samen met Martine. Van workshops voor onze Trainees over personal organizing, via stevige strategie en alignment sessies met het MT tot individuele trajecten met staff of Trainees. In al deze trajecten leidt de (vak)kennis van Martine samen met haar prettige en stevige manier van communiceren tot verhelderende inzichten en concrete vervolgstappen voor alle betrokkenen. Ik durf te beweren dat EVG Start zonder Martine minder ver zou zijn als organisatie.”

Karel van Gool, EVG Start

“De werkdruk bij Awakenings is hoog en de kans dat we onszelf en elkaar voorbij lopen is daardoor groot. Daarom hebben we Martine de afgelopen jaren verschillende keren ingeschakeld. Ze heeft een aantal medewerkers geholpen hun werk efficiënter te organiseren, zorgde ervoor dat we ondanks de hectiek toch regelmatig met elkaar om tafel gingen en hielp de taakverdelingen scherper te krijgen. Dankzij Martine hebben we verschillende interne knelpunten aangepakt. Zo kunnen we focussen op waar we goed in zijn in plaats van het gedoe eromheen.”

Natasja Veenboer, Awakenings

Awakenings
ASVZ

“Hoe kunnen we onze medewerkers faciliteren om werk en privé in balans te houden? Wat hebben ze nodig om de werkdruk aan te kunnen? Met deze vraag kwamen we eind 2017 bij Martine terecht. Inmiddels heeft ze inspiratiesessies en workshops voor ons verzorgd en hebben we één daarvan ook op het leerportaal gezet. Deelnemers zijn heel positief en ook wij zijn erg tevreden over haar deskundigheid. Martine is stipt en denkt mee, zodat alle workshops een maatwerkcomponent hebben.”

Esther de Jong-Brureren, ASVZ

“Onder begeleiding van Martine heb ik geleerd beter te plannen, me minder af te laten leiden door spobilo’s en nieuwe vragen in te plannen en niet ad-hoc te beantwoorden. Ook effectiever gebruik van Outlook en taakgericht werken waren onderdeel van de begeleiding.

Het was een ontspannen training waarin goed geluisterd werd naar mijn knelpunten en valkuilen; ik ben blij dat ik hem heb mogen volgen.”

Helen M, Smit & zoon

Smit-en-zoon-logo
KOOTS-LOGO-WIT

“Ik heb in diverse settings met Martine samengewerkt en ben erg enthousiast over haar expertise op het gebied van timemanagement en organiseren. Met name in individuele coaching is zij bijzonder goed in staat om iemand te begeleiden en praktische handvatten te bieden om structuur aan te brengen in diens werkzaamheden en manier van werken; het resultaat is dat mensen ruimte creëren voor dingen die echt belangrijk zijn. Ze is doelgericht en gaat serieus aan de slag: goed plannen, realistische beloftes doen en het managen van verwachtingen. Helemaal wat je van een professional mag verwachten.”

Ottilie Kranenburg, Koots

“Martine heeft de Divisie zorg binnen Zorg en Zekerheid ondersteund in het terugdringen van ervaren werkdruk en het verkrijgen van meer controle. Ze heeft een frisse blik en is niet bang confronterende vragen te stellen. De groepsbijeenkomsten zijn belangrijk geweest om bewustwording te creëren en het gesprek over timemanagement aan te gaan. De individuele coaching had vervolgens een persoonlijk leereffect.

Er is nu sprake van meer rust en overzicht bij medewerkers en een sterkere focus op resultaat. Natuurlijk gaat het in drukke tijden nog wel eens fout. Maar met een “Martine” momentje weten we dat tij snel te keren.”

Anneke Augustinus, Zorg en Zekerheid B.V.

Zorg-zekerheid-logo
Notubiz-logo

“NotuBiz heeft Martine met regelmaat ingezet voor coachingstrajecten op het gebied van timemanagementvaardigheden van medewerkers. Wij waarderen haar oplossingsgerichte coachingsmethodiek. Martine weet zich bij iedere medewerker in korte tijd een beeld te vormen van valkuilen en zoekt samen met hen naar (deel-)oplossingen en verbeterpunten. Dit levert de medewerker meer werkplezier en een grotere efficiëntie op, een resultaat dat voor ons telkens weer ruim opweegt tegen de kosten van het coachingsdagdeel.”

Thamar van den Broek, NotuBiz Nederland B.V.

martine-vecht

Martine Vecht
06 19 01 26 26

Iedere situatie is anders. Een standaardoplossing is daarom zelden een goede oplossing. Graag ga ik met je in gesprek om te kijken hoe ik je zo goed mogelijk kan helpen met een op maat gesneden aanpak.

Zet de eerste stap, neem contact op!