Martine Vecht

Maak kennis met…

Martine Vecht. Sinds 2004 help ik kenniswerkers met een hoge werkdruk om weer grip op hun werk te krijgen. Ik analyseer de knelpunten in hun werkaanpak, help de chaos in hun hoofd te ordenen en doe praktische verbetersuggesties. Daardoor kunnen ze de regie weer pakken die ze door gebrek aan overzicht, overprikkeling of beslissingsmoeheid zijn kwijtgeraakt. Dat biedt veel opluchting.

Martine als spreker

Ik sta ook vaak voor groepen. Dan breng ik mensen in organisaties in gesprek met elkaar over werkaanpak, samenwerking en communicatie.  Ik leer hen op een prettige, professionele manier samen te werken aan gezamenlijke doelen. Mooie opdrachten zijn dat: er ontstaat ruimte om patronen bespreekbaar te maken en slimmere werkgewoontes te ontwikkelen.

“Martine is een ontzettend goede spreker. Ze komt vriendelijk en rustig over.”

Martine als ‘vaste’ organizer

Bij het Alrijne ziekenhuis help ik sinds medio 2021 afdelingen bij het aanpakken van de werkdruk. Daarnaast ben ik voor een handvol andere organisaties de ‘vaste’ organizer. Ze doen regelmatig een beroep op me om medewerkers te ondersteunen of hebben een van mijn workshops opgenomen in hun eigen aanbod. Ik werk voor zowel commerciële bedrijven als voor non-profitorganisaties.

“Dankzij Martine hebben we verschillende interne knelpunten aangepakt. Zo kunnen we focussen op waar we goed in zijn in plaats van het gedoe eromheen.”

Lees meer klantervaringen.

Martine op de zeepkist

Daarnaast zet ik me in voor de beroepsgroep. Veel mensen onderschatten het effect van organizing, daar wil ik graag wat aan doen! Ik heb mezelf flink bijgeschoold, en ben sinds 2011 eigenaar van een opleidingsinstituut voor professional organizers. Ik organiseer trainingen en publiceer over mijn vak en aanverwante onderwerpen in boeken en bladen. Een overzicht van mijn publicaties vind je hier.

Uiteraard ben ik lid van de beroepsgroep, de NBPO.
Benieuwd waarom ik professional organizer ben geworden? Lees mijn verhaal.

Martine privé

Ik woon al bijna 30 jaar in Gouda waar ik ooit ben neergestreken met mijn toenmalige vriend. Onze twee zoons zoeken inmiddels zelf hun weg in het leven. In mijn vrije tijd volg ik een master arbeids- en organisatiepsychologie bij de Open Universiteit, ik ben lid van het Kaas op Broodfonds en ik zet me graag in voor het Vrouwennetwerk Rijnstreek waar ik in de programmacommissie zit.

Ik maak me druk over het doorgeschoten consumentisme en de milieuvervuiling die daarmee gepaard gaat. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in mijn duurzame tuin of wandelend op een van de mooie langeafstandspaden die Nederland kent.

Link met me | Bezoek me op Instagram | Gratis e-cursus ontvangen

martine-vecht

Martine Vecht
06 19 01 26 26

Iedere situatie is anders. Een standaardoplossing is daarom zelden een goede oplossing. Graag ga ik met je in gesprek om te kijken hoe ik je zo goed mogelijk kan helpen met een op maat gesneden aanpak.

Zet de eerste stap, neem contact op!