“Martine weet zich bij iedere medewerker in korte tijd een beeld te vormen van valkuilen en zoekt samen met hen naar (deel-)oplossingen en verbeterpunten.”

Martine Vecht
individuele coaching

Timemanagement ‘on-the-job’

Deze hands-on begeleiding op de werkplek is geschikt voor mensen die graag 1-op-1 feedback willen op hun werkaanpak, tips op maat nodig hebben en deze meteen willen kunnen implementeren.

Naar ‘Timemanagement-on-the-job’ >

Workshops

Workshops en maatwerk

Met plezier geef ik online of onsite workshops in de zakelijke markt. Onder meer bij organisaties die vitaliteit willen agenderen of die willen stilstaan bij efficiënt en effectief werken. Ook maatwerk is mogelijk.

Naar ‘workshops en maatwerk’ >

Burn-outpreventie

Burn-outpreventie

Ik werk aan preventie met een traject op maat. Daarin help ik mensen met praktische tips aan meer grip, zodat de ergste stress afneemt. Daarna ontstaat er ruimte om naar oorzaken te kijken.

Lees meer over burn-outpreventie >

spullen en papieren

Teamtrajecten

Waar een organisatie-adviseur op macroniveau werkt, kom ik op microniveau in actie. Ik ontwikkel in overleg interventies met als doel meer afstemming en consensus over de manier waarop het werk georganiseerd wordt.

Lees verder >

tip-van-de-week

Inspiratie op maandag

Begin je werkweek met een praktische tip om je te prikkelen en te inspireren op een gezonde, ontspannen manier stil te staan bij de invulling van je tijd. Abonneer je nu!