Timemanagement ‘on-the-job’

Individueel

Timemanagement-on-the-job is individuele begeleiding op de werkplek. Zo kan ik maatwerk leveren en verbeteringen direct helpen doorvoeren. Kleine veranderingen in de werkomgeving (een andere indeling, herkenbare bakjes, een rustiger werkblad) maken het namelijk gemakkelijker om nieuwe werkgewoontes vol te houden.

Maatwerk

Wat we doen hangt af van waar je tegenaan loopt. Misschien leer je strategieën om efficiënt en effectief mail te verwerken. Verplaats je de focus van de korte termijn naar de lange termijn. Maken we een takensysteem met meer plek voor je prioriteiten. Bespreken we hoe je complexe opdrachten slim aanpakt. Of leg je dilemma’s in de samenwerking voor.

“De begeleiding gaf me mijn eigenwaarde en regierol terug, en een bepaalde professionaliteit in het overleg met mensen aan mijn bureau. Dusdanig dat ik ook beter om kon gaan met de situatie.”

Truus Harkes, woningcorporatie Rochdale

Gespreid

De sessies zijn gespreid over meerdere contactmomenten. Daardoor is iemand er langere tijd mee bezig en houd je nieuwe gewoontes beter vol. Een traject kan er zo uitzien:

  • een telefonische intake
  • een plan van aanpak en een individuele voorbereidingsopdracht
  • een dagdeel begeleiding van circa 3 uur
  • ondersteuning per e-mail om gewoontes te helpen automatiseren
  • een verslag met een samenvatting van de tips
  • een telefonisch nagesprek
  • een tweede sessie van circa 2,5 uur om het geleerde te borgen
  • een verslag met conclusies en aanbevelingen
  • een evaluatie

Twee sessies zijn meestal genoeg om het overzicht te hervinden en een goede werkaanpak te ontwikkelen die beklijft. Voor klanten met werkstress, speciale wensen of bijzondere behoeftes maak ik een voorstel op maat.

Voor wie?

Maak een afspraak met me als je je geleefd voelt door de waan van de dag, nauwelijks toekomt aan je prioriteiten, je het overzicht dreigt te verliezen of je ontevreden voelt over je werkaanpak. Hoe eerder hoe beter, anders beland je in een neerwaartse spiraal van oplopende werkdruk, afnemend werkplezier en groeiende stressklachten.

Investering

Bovenstaand voorbeeld kost € 1090,- excl. 21% btw inclusief kleine kantoormaterialen, reiskosten en 1 uur reistijd. Losse uren zijn € 125,- excl. 21% btw. Voor non-profitbedrijven, particulieren en kleine zelfstandigen maak ik een voorstel op maat.

martine-vecht

Martine Vecht
06 19 01 26 26

Iedere situatie is anders. Een standaardoplossing is daarom zelden een goede oplossing. Graag ga ik met je in gesprek om te kijken hoe ik je zo goed mogelijk kan helpen met een op maat gesneden aanpak.

Zet de eerste stap, neem contact op!