School voor Organizing

Handelsnaam

Voorheen heette mijn bedrijf Bien-être, wat zoveel betekent als ‘lekker in je vel’. Heel toepasselijk, maar niemand kon het uitspreken! School voor Organizing is nu de handelsnaam waaronder ik mijn diensten aanbied. Daarom heb ik deze persoonlijke pagina aangemaakt, maar kom je op mijn briefpapier ‘School voor Organizing’ tegen.

Scholing

Ik ben een warm pleitbezorgster van professional organizing, maar geloof ook dat onze prille beroepsgroep gebaat is bij meer scholing. Als startende organizer kon ik nergens terecht: daarom is in 2011 de School voor Organizing ontstaan.

Bij de School voor Organizing leid ik mensen op tot organizer en verzorg ik vervolgopleidingen en themadagen. Dat doe ik niet alleen, maar samen met andere professionals. Onze activiteiten zijn toegespitst op professional organizers, maar ook interessant voor hulpverleners, coaches en andere individuele begeleiders die merken dat ‘plannen en organiseren’ een rol speelt in de hulpvraag. Steeds vanuit de praktische insteek.

Trots

Onze belangrijkste opleiding is de Leergang Senior Professional Organizer, een 12-daagse opleiding. In 2015 ontving de School voor Organizing hiervoor het predikaat ‘Post-HBO-registeropleiding’ van de Stichting Post-HBO Nederland. Daar ben ik supertrots op, want dat zegt veel over de kwaliteit van deze opleiding.

Inmiddels zijn er enkele tientallen Senior Professional Organizers in Nederland. Je vindt ze op deze pagina. Met een aantal van hen werk ik samen bij grotere opdrachten.

Recente loot

Een recente loot aan de tak is de Opleiding tot Interne Business Organizer. Gericht op organisatietalenten in loondienst met kwaliteiten op het vlak van organizing. Zij zien in hun organisatie dat er behoefte is aan meer expertise op het vlak van plannen, georganiseerd werken en stresspreventie. Hun werkgever maakt ze vrij om als interne organizer ondersteuning te bieden. Je leest er hier meer over.

Meer informatie over de School voor Organizing vind je hier: www.schoolvoororganizing.nl

martine-vecht

Martine Vecht
06 19 01 26 26

Iedere situatie is anders. Een standaardoplossing is daarom zelden een goede oplossing. Graag ga ik met je in gesprek om te kijken hoe ik je zo goed mogelijk kan helpen met een op maat gesneden aanpak.

Zet de eerste stap, neem contact op!