Ik ga afstuderen! Het komend jaar hoop ik mijn Bsc Psychologie te halen en ik ben begonnen aan mijn thesis. Samen met vier anderen ga ik interviews afnemen met mensen die de afgelopen tijd een hoge belasting op het werk en/of privé hebben ervaren, maar die toch niet zijn uitgevallen, en die ook nog nooit eerder langer dan een week met spanningsklachten thuis zijn geweest.

Voldoe jij aan die criteria of ken jij iemand die hieraan voldoet, dan zou ik graag met hem of haar in contact komen. Lees onderstaande oproep of download de flyer als je meer wilt weten.

Deelname (circa 1 uur) is vrijwillig. Voor mondelinge en schriftelijke informatie over dit onderzoek kun je een berichtje sturen naar onderzoek19.55@ou.nl / 045-5762414. Een van de (student)onderzoekers neemt dan contact met je op. Alvast bedankt voor het delen van deze oproep!

Oproep respondenten onderzoek